Smażone placki z kiszonej kapusty z kiełbasą
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 751 kalorii. Mieszanka wołowiny i wieprzowiny kielbasa, mąka, kapusta kiszona, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kapusta kiszona i kiełbasa (garnek Crock), Pieczeń wieprzowa z kiszoną kapustą i kiełbasą, oraz Kapusta Kiszona & Kiełbasa Kanapka Z Grilla.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Kiszona kapusta osuszyć między ręcznikami papierowymi, aby usunąć jak najwięcej wilgoci, a następnie przenieść do miski i wymieszać jajka, mąkę, zieleń szalotki, sól i pieprz do połączenia.
Rozgrzać 1/4 cala oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie. Wypełnij 1/4 miary filiżanki trzy czwarte pełne mieszaniną kiszonej kapusty, a następnie przekształcić się w olej, za pomocą widelca do uwolnienia, i spłaszczyć do 3 1/2 cala średnicy z widelcem. Formować jeszcze 2 ciasta na patelni, a następnie smażyć, obracając się raz, aż złoty, w sumie około 4 minut.
Przenieść ciasta z łopatką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć. Przechowywać ciasta ciepłe na stojaku ustawionym w płytkiej patelni do pieczenia w piekarniku. Smaż więcej ciast w ten sam sposób z pozostałą mieszaniną.
Brązowy kielbasa w 2 partiach w oleju pozostających na patelni na umiarkowanym ogniu, obracając, 2 minuty na partię, a następnie przenieść do ręczników papierowych do drenażu.
Podawać ciasta posypane kiełbasą.