Smażone nadziewane kraby Soft-Shell wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 1272 kalorii, 28g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz bułkę tartą, pieprz, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażone Kraby Z Miękkiej Skorupki Benedykt, Smażone Kraby Z Miękkiej Skorupki Benedykt, oraz Pikantne Kraby Soft-Shell.
Instrukcje
1
Odsączyć mięso krabowe, usuwając wszelkie kawałki skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
2
Wymieszać razem 1 jajko, 1/4 szklanki bułki tartej, seler, i dalej 8 składników. Złożyć w krabmeat. Odstawić.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.