Smażone krążki jabłkowe

Smażone krążki jabłkowe
Smażone krążki jabłkowe od początku do końca zajmują około 20 minut. Ten przepis jest przeznaczony dla 2 osób i kosztuje 50 centów za porcję. Ta przystawka ma 121 kalorii, 0 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka kwaśnego jabłka, soku z cytryny, cukru i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 9%, to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Smażone krążki z jabłkami, Chrupiąca polędwica wieprzowa ze smażonymi krążkami z jabłek i Smażone krążki cebuli.

Instrukcje

1
Na patelni rozpuść masło na średnim ogniu. Wymieszaj cukier i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie świeżego Szpinaku, Przyciętego I PodartegoOpakowanie świeżego Szpinaku, Przyciętego I Podartego
1 Zielona Papryka, Drobno Posiekana1 Zielona Papryka, Drobno Posiekana
1 Cytryna, Obrana I Wyciśnięta Sok (więcej Soku, Jeśli Cytryna Nie Jest Zbyt Soczysta)1 Cytryna, Obrana I Wyciśnięta Sok (więcej Soku, Jeśli Cytryna Nie Jest Zbyt Soczysta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I KarczochówDip Ze Szpinaku I Karczochów
2
Pokrój jabłko na cztery pierścienie; dodać do patelni. Zredukować ciepło. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub do momentu, aż krążki jabłek będą miękkie, często je obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańcze, Obrane I PosiekanePomarańcze, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I KarczochówDip Ze Szpinaku I Karczochów
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn