Smażone koła słodkiej kukurydzy w indonezyjskim Kecap

Smażone koła słodkiej kukurydzy w indonezyjskim Kecap
Posmarowane koła słodkiej kukurydzy w indonezyjskim Kecap jest wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 196 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej sezamowy, papryka, olej z orzeszków ziemnych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Halibut smażony na patelni ze słodką kukurydzą, Chleb Kukurydziany Pizza Koła, oraz Pieczony łosoś ze słodką kukurydzą i boczkiem Sauté dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn