Smażone karczochy nadziewane serem Pepper Jack

Smażone karczochy nadziewane serem Pepper Jack
Smażone w głębokim tłuszczu karczochy nadziewane serem Pepper Jack może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 52 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, ser pepper jack, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Smażone karczochy nadziewane serem Pepper Jack, Smażone karczochy dla niemowląt, oraz Paluszki Serowe Smażone Pepper Jack dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciśnij sok z 1 cytryny na pół do dużej miski z wodą, a następnie wrzuć tę samą połowę do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odciąć łodygi karczocha i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3
Odciąć górną 1/2 cala 1 karczoch z ząbkowanym nożem. Zgiąć do tyłu zewnętrzne liście, aż pękną blisko podstawy, a następnie wyrzucić kilka kolejnych warstw liści w ten sam sposób, aż do osiągnięcia bladożółtych liści z bladozielonymi końcówkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
4
Odetnij zielone końcówki.
5
Przyciąć ciemnozielone włókniste części od podstawy i boków karczocha ostrym nożem do parkowania, a następnie przetrzeć ścięte powierzchnie drugą połówką cytryny. Wrzuć karczoch do zakwaszonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Pozostałe karczochy przyciąć w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
7
Umieścić 2 ćwiartki wody w garnku 4-quart i ubić mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Ubij w oleju, soli i pozostałej łyżce soku z cytryny i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Dodać przycięte karczochy i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, aż po prostu miękkie po przekłuciu nożem, 8 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Odcedzić w durszlaku, a następnie odwrócić Na Ręczniki papierowe, aby dokładnie osuszyć. Pat dry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
11
Gdy karczochy są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie, wyciągnij wszystkie spiczaste wewnętrzne liście i zgarnij rozmyte Dławiki za pomocą noża do melonów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
MelonMelon
1
Podgrzej 2 cale oleju w ciężkim garnku 4-quart na umiarkowanym ogniu, aż termometr zarejestruje 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Podczas gdy olej jest ogrzewanie, stuff każdy karczoch z 2 pakowane łyżeczki sera, naciśnięcie liści wokół sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Jajka i bułkę tartą umieścić w oddzielnych płytkich miseczkach i podzielić sól i pieprz między nimi, mieszając je. Zanurz każdy karczoch w jajku, obracając się do płaszcza i pozwalając nadmiar kapać, a następnie w okruchach, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przełożyć na tacę.
5
Karczochy smażyć w 2 partiach (przywracając olej do 177° między partiami) do złotego koloru, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Karczochy przenieść jako smażone na ręczniki papierowe, aby osuszyć, a następnie przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1
* O ile nie są fioletowe w Kolorze, nie jest konieczne, aby usunąć Dławiki z bardzo małych karczochów, ponieważ są one jadalne na tym etapie. Ale usunięcie ich stworzy więcej miejsca na nadzienie serowe.* Karczochy mogą być nadziewane, ale nie powlekane, 1 dzień wcześniej i schłodzone, pokryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed smażeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn