Smażone karczochy nadziewane serem Pepper Jack
Smażone w głębokim tłuszczu karczochy nadziewane serem Pepper Jack może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 52 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, ser pepper jack, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Smażone karczochy nadziewane serem Pepper Jack, Smażone karczochy dla niemowląt, oraz Paluszki Serowe Smażone Pepper Jack dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciśnij sok z 1 cytryny na pół do dużej miski z wodą, a następnie wrzuć tę samą połowę do wody.
Odciąć łodygi karczocha i wyrzucić.
Odciąć górną 1/2 cala 1 karczoch z ząbkowanym nożem. Zgiąć do tyłu zewnętrzne liście, aż pękną blisko podstawy, a następnie wyrzucić kilka kolejnych warstw liści w ten sam sposób, aż do osiągnięcia bladożółtych liści z bladozielonymi końcówkami.
Odetnij zielone końcówki.
Przyciąć ciemnozielone włókniste części od podstawy i boków karczocha ostrym nożem do parkowania, a następnie przetrzeć ścięte powierzchnie drugą połówką cytryny. Wrzuć karczoch do zakwaszonej wody.
Pozostałe karczochy przyciąć w ten sam sposób.
Umieścić 2 ćwiartki wody w garnku 4-quart i ubić mąkę.
Ubij w oleju, soli i pozostałej łyżce soku z cytryny i doprowadzić do duszenia.
Dodać przycięte karczochy i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, aż po prostu miękkie po przekłuciu nożem, 8 do 12 protokół.
Odcedzić w durszlaku, a następnie odwrócić Na Ręczniki papierowe, aby dokładnie osuszyć. Pat dry.
Gdy karczochy są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie, wyciągnij wszystkie spiczaste wewnętrzne liście i zgarnij rozmyte Dławiki za pomocą noża do melonów.
Podgrzej 2 cale oleju w ciężkim garnku 4-quart na umiarkowanym ogniu, aż termometr zarejestruje 177°.
Podczas gdy olej jest ogrzewanie, stuff każdy karczoch z 2 pakowane łyżeczki sera, naciśnięcie liści wokół sera.
Jajka i bułkę tartą umieścić w oddzielnych płytkich miseczkach i podzielić sól i pieprz między nimi, mieszając je. Zanurz każdy karczoch w jajku, obracając się do płaszcza i pozwalając nadmiar kapać, a następnie w okruchach, obracając się do płaszcza.
Karczochy smażyć w 2 partiach (przywracając olej do 177° między partiami) do złotego koloru, około 2 minut.
Karczochy przenieść jako smażone na ręczniki papierowe, aby osuszyć, a następnie przeciąć na pół.
* O ile nie są fioletowe w Kolorze, nie jest konieczne, aby usunąć Dławiki z bardzo małych karczochów, ponieważ są one jadalne na tym etapie. Ale usunięcie ich stworzy więcej miejsca na nadzienie serowe.* Karczochy mogą być nadziewane, ale nie powlekane, 1 dzień wcześniej i schłodzone, pokryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed smażeniem.