Smażone Karczochy

Smażone Karczochy
Smażone karczochy DNA może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 255 kalorii, 42g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.08 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką zapakowane w wodę karczochy, pomidory śliwkowe, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Karczoch Bottoms au Gratin, Nadziewane Karczochy, oraz Nadziewane Karczochy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połączyć i wrzucić odsączone i opłukane karczochy z sokiem z cytryny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Na dużej patelni na średnim ogniu pocić cebulę w oleju, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać pomidory i gotować do ogrzania przez, o 1 minutę. Wymieszać z włoską przyprawą i rozdrobnionymi liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać karczochy z sokiem z cytryny i posypać solą i pieprzem. Przykryj patelnię i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Aby służyć, usunąć karczoch DNA i umieścić na talerzu tak wydrążone strony jest do góry. Wypełnij mieszanką pomidorowo-cebulową.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn