Smażone Ciasta Z Syropem Limonkowym
Need a wegetariańska przystawka? Smażone ciasto z syropem limonkowym może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 81 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz olej roślinny, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kubek owocowy z syropem limonkowym, Melon z syropem limonkowym, oraz Kantalupa z syropem limonkowym Tequila dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier, miód, skórkę z limonki, sok z limonki i 1/4 szklanki wody w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do duszenia i gotować 5 protokół.
Zdjąć z ognia; odstawić. (Syrop można przechowywać w lodówce, przykryty, do 3 dni; podgrzać przed podaniem.)
Ubić mąkę, 3/4 szklanki wody, żółtka, masło i sól w dużej misce, aby luźne ciasto.
Rozgrzać 1/2 cala oleju roślinnego w dużej głębokiej patelni, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 350 stopni F. pracując partiami, wlać niewielką łyżkę stołową z ciasta do gorącego oleju i smażyć, obracając raz, aż złoty z obu stron, około 3 minut na partię. (Przywróć olej do 350 stopni F między partiami.)
Przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Skropić syropem limonkowym.
Możesz smażyć te smakołyki do 4 godzin wcześniej.
Podawać w temperaturze pokojowej lub podgrzać w piekarniku 375 stopni F.