Smażone Brokuły Raab Z Octem Balsamicznym
Smażone brokuły Raab z octem balsamicznym może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, czosnek, brokuły i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Smażony Radicchio z miodem i octem balsamicznym, Smażone Krewetki Z Maślanym Sosem Z Octu Balsamicznego, oraz Zapiekane piersi z kurczaka z sosem z octu balsamicznego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, gotować ocet na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 4 protokół. Odstawić. Przynieś duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą. Brokuły blanszujemy we wrzącej wodzie przez 3 minuty(woda nie musi wracać do wrzenia).
Odcedzić i przenieść do lodowatej wody do ostygnięcia.
Dobrze odcedzić i delikatnie wycisnąć brokuły, aby usunąć nadmiar wody.
Rozgrzać czosnek i olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż czosnek zaczyna się złoty, 2 protokół; usunąć i wyrzucić czosnek.
Dodaj anchois, zacierania je z tyłu drewnianą łyżką, aż pachnące, 30 sekund.
Dodać płatki pieprzu i gotować, stale mieszając, przez 5 do 10 sekund.
Dodać brokuły raab i gotować, często mieszając, do miękkości i ogrzane przez, 3 do 4 protokół.
Skropić octem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć na talerz i podawać. Dodać do przodu porady można zmniejszyć ocet i blanszować raab brokuły do 6 godzin wcześniej. Pozostawić ocet w temperaturze pokojowej i schłodzić brokuły, przywracając je do temperatury pokojowej przed zakończeniem potrawy.
5, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
6, Tłuszcz Wielonienasycony