Smażone Brokuły Raab Z Octem Balsamicznym

Smażone Brokuły Raab Z Octem Balsamicznym
Smażone brokuły Raab z octem balsamicznym może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, czosnek, brokuły i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Smażony Radicchio z miodem i octem balsamicznym, Smażone Krewetki Z Maślanym Sosem Z Octu Balsamicznego, oraz Zapiekane piersi z kurczaka z sosem z octu balsamicznego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu, gotować ocet na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 4 protokół. Odstawić. Przynieś duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą. Brokuły blanszujemy we wrzącej wodzie przez 3 minuty(woda nie musi wracać do wrzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Odcedzić i przenieść do lodowatej wody do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Dobrze odcedzić i delikatnie wycisnąć brokuły, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Rozgrzać czosnek i olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż czosnek zaczyna się złoty, 2 protokół; usunąć i wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj anchois, zacierania je z tyłu drewnianą łyżką, aż pachnące, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Dodać płatki pieprzu i gotować, stale mieszając, przez 5 do 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
7
Dodać brokuły raab i gotować, często mieszając, do miękkości i ogrzane przez, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
8
Skropić octem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
9
Przełożyć na talerz i podawać. Dodać do przodu porady można zmniejszyć ocet i blanszować raab brokuły do 6 godzin wcześniej. Pozostawić ocet w temperaturze pokojowej i schłodzić brokuły, przywracając je do temperatury pokojowej przed zakończeniem potrawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1
Kalorie
1
90, tłuszcz
2
6, Kalorie Tłuszczowe
1
50, Tłuszcze Nasycone
2
1, białko
3
5, Tłuszcz Jednonienasycony
4
7, węglowodany
5
260, Cholesterol
6
0, włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
6, Tłuszcz Wielonienasycony
2
1, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn