Smażona fasola z orzechami pekan
Smażona fasola z orzechami pekan wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 5 porcji z 160 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju canolan, fasolki szparagowej, fasoli woskowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i całe 30 dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 29%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Smażona wołowina, brokuły i orzechy pekan w sosie czosnkowym, Smażona Fasolka Szparagowa, oraz Smażona fasolka szparagowa.
Instrukcje
Na dużej patelni lub woku smaż fasolę na oleju przez 4-5 minut.
Dodaj pozostałe składniki; smażyć przez 2-3 minuty dłużej lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące.