Smażona Cola
Smażona Cola to Wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 877 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Coca Colę, ekstrakt z wanilii, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 273 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Koks Smażony W Głębokim Tłuszczu, Podziel się colą: czekoladowe Coke babeczki z lukrem wiśniowo-waniliowym, oraz Ciasto z rumem i colą.
Instrukcje
W małym rondlu ciepła 1 1/2 filiżanki Coca Coli na średnim ogniu, aż zmniejsza się do zaledwie 1/2 filiżanki koncentratu coli, o 15 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia. Podczas gdy koks jest redukowany, ubij śmietanę i cukier granulowany w mikserze stojącym lub ręcznie, aż utworzą się sztywne szczyty.
W dużej misce wymieszać cukier cukierniczy z cynamonem i odstawić.
Rozgrzać olej do 182° w dużym holenderskim piecu i wyregulować płomień, aby utrzymać temperaturę. Podczas podgrzewania oleju przygotuj ciasto na ciasto.
W dużej misce ubij razem Pozostałe 1/3 szklanki Coca Coli z wanilią. Wymieszaj Bisquick, aby utworzyć lepkie ciasto.
Powierzchnię ciasta posypać mąką, aż powstanie gęste i mniej lepkie ciasto. Ciasto wyłożyć na obficie obsypaną mąką powierzchnię. Spłaszczyć ciasto na duży kwadrat o grubości 1/2' i pokroić w 3/4 ' kwadratowych kawałków.
Rzuć każdy kwadrat w małą kulkę.
Pojedynczo, umieść kulki w płytkim żaroodpornym sitku, a następnie ostrożnie przenieś do gorącego oleju, gotując nie więcej niż 4 na raz. Smażyć przez 1 do 2 minut lub do złotego Na spodzie. Następnie za pomocą odpornego na ciepło sitka lub szczypiec ostrożnie obrócić placki i smażyć na złoty kolor z drugiej strony, o około 1 minutę dłużej. Użyj Sitka, aby usunąć placki z gorącego oleju.
Przenieś do stojaka chłodzącego z drutu wyłożonego ręcznikiem papierowym. Powtarzaj gotowanie partiami, aż wszystkie kulki ciasta zostaną usmażone.
Wrzucić placki w cukrze cynamonowym. Podziel placki na cztery kieliszki, skrop placki koncentratem coli, a następnie polej bitą śmietaną i wiśnią.