Smażona brukselka i Kabaczek ze smażoną szałwią

Smażona brukselka i Kabaczek ze smażoną szałwią
Smażona brukselka i Squash ze smażoną szałwią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka brukselki, oliwa z oliwek, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smażona brukselka ze smażonymi kaparami, Brukselka z smażoną szałwią i miękkimi gotowanymi jajkami, oraz Pieczona dynia z żołędzi i brukselka z miodem, wędzoną papryką i solą z szałwii.

Instrukcje

1
Na małej patelni, rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać liście szałwii i smażyć na dużym ogniu, aż będą głęboko zielone i przezroczyste, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Przełożyć na papierową ręcznikową płytkę do ostygnięcia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Liście brukselki blanszować we wrzącej wodzie do miękkości, około 2 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś liście do lodowatej wody w celu ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Odcedzić i osuszyć.
6
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej, głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać squash i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane w miejscach, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
8
Dodać masło i kontynuować gotowanie, aż squash jest miękka, o 7 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
9
Dodać liście brukselki, doprawić solą i pieprzem i gotować do ogrzania przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
10
Przełożyć do miski, roztrzepać smażoną szałwię i szczypiorek na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn