Smażona biała ryba z polentą i skórką pomarańczową

Smażona biała ryba z polentą i skórką pomarańczową
Jeśli chcesz dodać więcej pescatarian przepisy do twojej kolekcji, smażona biała ryba z polentą i skórką pomarańczową może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 17 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz jajko, masło, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 85%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pstrąg smażony z polentą-Spice Crust, Polenta smażona na patelni, oraz Jezioro do stołu: patelnia Smażona ryba.

Instrukcje

1
Mąkę, polentę, skórkę pomarańczową i liście tymianku wymieszać z dodatkiem przypraw. Zanurz filety w ubitym jajku, a następnie zwiń w mieszance polenty, aby pokryć. Ryby można teraz schłodzić przez kilka godzin, zanim będziesz gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Goya SazonGoya Sazon
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
Masło i oliwę rozgrzać na dużej patelni do spienienia, dodać filety i zmniejszyć ogień. Gotować przez 3 min z każdej strony. W międzyczasie szpinak utrzeć na dużej patelni, odcedzić nadmiar wody, doprawić i podzielić na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Podawać z filetem rybnym na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla białych ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn