Smak: imbir mięta i czekolada pokryte Espresso fasoli Gelato

Smak: imbir mięta i czekolada pokryte Espresso fasoli Gelato
Ten przepis służy 2. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1769 kalorii, 13g białka, oraz 158 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin. Jeśli masz ciężką śmietanę, cukier, pół cala imbiru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gravel Springs Coffee & Chocolate Covered Espresso Bean Ice Cream, Skórka: pistacjowe Gelato z sosem truskawkowym, oraz Skórka: lody z białej czekolady miętowe z melasą z granatu.

Instrukcje

1
Mleko i śmietanę wymieszać w ciężkim garnku i ustawić na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać miętę i imbir. Gotuj, aż mięta i imbir zostaną wlane do mleka, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Wlać nabiał przez drobne sito, aby usunąć miętę i imbir, i ubić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przez noc (lub przez co najmniej 4 godziny) w lodówce.
5
Zakręć mieszaninę w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta. Podczas wirowania umieść dużą miskę do mieszania w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Po zakończeniu wirowania lodów wyjmij je z maszyny bezpośrednio do zamrożonej miski i złóż pokruszone ziarna espresso. Powrót miskę do zamrażarki, aż lody zestali, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna EspressoZiarna Espresso
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Podaj kilka łyżek i podziel się nimi bezpośrednio z miski. Gelato nie poprawia się z wiekiem, więc spróbuj zmusić się do zjedzenia go w ciągu kilku dni od zrobienia. Ale tak naprawdę nie przewidujemy, że będzie to problemem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GelatoGelato
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn