Pikantne Fajitas z Wołowiną mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 1,96 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 332 kalorie , 26 g białka i 17 g tłuszczu . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką stek z antrykotu wołowego, paprykę, proszek chili i kilka innych składników, możesz go zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Jest to przepis w rozsądnej cenie dla fanów meksykańskiego jedzenia. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 65% . Podobne przepisy obejmują Chicken Fajitas By Mommie Cooks , Skirt Steak Fajitas i Savory Radicchio and Prosciutto Crostini Topped with Sweet Syrupy Sapa .
Instrukcje
1
Umieść wołowinę w wolnowarze o pojemności 3 qt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Połącz następne siedem składników; zalej wołowinę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Dodaj cebulę, papryczki i jalapeno. Przykryj i gotuj przez 1 godzinę lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie.