Smaczna Zupa Mięsno-Ziemniaczana

Smaczna Zupa Mięsno-Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smacznego mięsa i zupy ziemniaczanej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 350 kalorii, 29g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ziemniaków, czosnek, steki z polędwicy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tasty Tip Tuesday-Spice it up! Chipotle Zupa Ze Słodkich Ziemniaków, Smaczne Ciasto Mięsne, oraz Zupa mięsno-ziemniaczana.

Instrukcje

1
Roztopić masło i olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż piana zniknie, wymieszać stek, cebulę i czosnek i gotować i mieszać, aż mięso i cebula są rumiane około 10-15 protokół.Następnie wymieszaj mąkę, tymianek, sól i pieprz, posyp mąkę rumianym mięsem i wymieszaj do coat.In duży garnek dodać bulion warzywny, kostki oxo, sos Worcestershire, pomidory pokrojone w kostkę, pokrojona w kostkę czerwona papryka i mieszanka mięsa; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniego niskiego, przykryć i dusić, aż mięso będzie miękkie, o 45 minut do godziny.Następnie dodać ziemniaki, marchew, seler, grzyby i Poblano chile i dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie i zupa zgęstnieje.Jeśli okaże się, że zupa jest zbyt gęsta, dodaj więcej bulionu warzywnego, trochę na raz.Tuż przed podaniem zmiksować świeżą posiekaną bazylię do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
Meksykańskie Chorizo WieprzoweMeksykańskie Chorizo Wieprzowe
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Chleb żytni JednodniowyChleb żytni Jednodniowy
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn