Smażone " Trufle Lodowe
Smażone " Lody trufle może być tylko deser szukasz. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 25. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, masła, matowych płatków kukurydzianych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Smażone " Trufle Lodowe, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Umieścić masło, cukier i cynamon w małej misce i gotować w kuchence mikrofalowej na wysokiej przez 1 minutę, aż masło się stopi. Wymieszać, aby połączyć.
Umieścić migdały w małej misce; wlać mieszaninę masła, podrzucając do herbu.
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia.
Piec przez 10 minut, mieszając w połowie.
Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu przez 30 minut.
Linia drugą blachę do pieczenia z pergaminem i umieścić w zamrażarce.
Pozostaw lody w temperaturze pokojowej 15 minut, aby zmiękły. Mieszanka migdałów Pulse, płatki kukurydziane i sól w robocie kuchennym, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Przenieść mieszaninę do płytkiego naczynia.
Łyżka lodów do kulek za pomocą miarki 1 1/4 cala.
Tocz w mieszance migdałowej, delikatnie naciskając na kulki. Ułóż na blasze do pieczenia w zamrażarce. Trufle zamrażać przez co najmniej 30 minut lub do 24 godzin.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.