Smażone brzoskwinie na cieście funtowym
Podsmażone brzoskwinie na cieście funtowym wymagają ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mało kto lubi ten deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka brązowego cukru, Funt ciasto, cynamon, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Smażone brzoskwinie na cieście funtowym, Ciasto Z Grillowanymi Brzoskwiniami I Funtem, oraz Funt ciasto i brzoskwinie Sundae.
Instrukcje
Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj brązowy cukier, brzoskwinie i cynamon, lekko podrzucając do herbu. Gotować brzoskwinie, aż zmiękną i soki są uwalniane, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Tosty Funt ciasto plastry w tosterze, aż ciepłe i lekko złoty, o 2 protokół.
Do każdej z 4 misek włożyć plasterek ciasta i polać ciepłymi brzoskwiniami, równomiernie rozprowadzając.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na Ciasto Pound. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.