Smażone batoniki na patyku
Przepis na Smażone batoniki na patyku można przygotować w około 25 minut. Z tego przepisu wychodzą 24 porcje zawierające 473 kalorie, 5 g białka i 28 g tłuszczu każda. Za 96 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju, brązowego cukru, cukru pudru i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako niedroga przekąska. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskał wynik 22%, co nie jest wynikiem doskonałym. Podobne przepisy obejmują smażone w głębokim tłuszczu batony na patyku, smażone w głębokim tłuszczu ravioli na patyku i Cakespy: smażone w głębokim tłuszczu babeczki na patyku.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze sześć składników. W drugiej misce ubij jajko, wodę, mleko i wanilię; dodajemy do suchych składników, tylko do ich zwilżenia. Zanurz batoniki w cieście.
Na patelni elektrycznej lub frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Wrzucaj batoniki, po kilka na raz, na gorący olej. Smażyć na złoty kolor, około 30 sekund z każdej strony.
Odsączyć na ręcznikach papierowych. Wbij szaszłyki w batony; ewentualnie posypać cukrem cukierniczym.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. NV Ruinart , Wine z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 89 dolarów za butelkę.
![NV Ruinart, Wino]()
NV Ruinart, Wino