Slow Cookers BBQ Pulled Pork
Przepis Slow Cookers BBQ Pulled Pork jest gotowy w około 8 godzin i 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 180 kalorii, 16G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, pieczeń z łopatki wieprzowej, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Slow Cookers BBQ Pulled Pork, Slow Cooker BBQ Pulled Pork, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w wolnej kuchence.
Wymieszać, keczup, brązowy cukier i ocet do wymieszania.
Polej wieprzowiną. Kryć się.
Gotować 8 godzin na niskim lub 4 godzin na wysokim.
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki.
Wieprzowinę rozdrobnić, używając 2 widelców. Powrót wieprzowiny do powolnej kuchenki.
Przed podaniem wymieszać i podgrzać z sosem.
Podawać na kanapkach, w razie potrzeby.