Slow Cooker Wyciągnął Kanapki Z Indykiem

Slow Cooker Wyciągnął Kanapki Z Indykiem
Slow Cooker wyciągnął kanapki z indykiem jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka octu jabłkowego, koszerna sól i pieprz, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Slow Cooker Pulled Pork Sandwiches, Slow-Cooker Pulled Pork Sandwiches, oraz Slow Cooker Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż cebulę na dnie 6-do 8-quart powolnej kuchenki. Natrzeć uda indyka z chili w proszku, kminkiem, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i umieścić na cebuli. Keczup, cukier i musztardę wymieszać i polać indykiem. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5 do 6 godzin lub na wysokim przez 3 do 4 godzin. Indyk powinien być bardzo delikatny, a mięso odpada z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udo Z IndykaUdo Z Indyka
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Odkrywaj i mieszaj.
3
Ostudzić przez 10 minut. Używając dwóch widelców, rozdrobnij mięso indycze, odrzucając kości. Wymieszać z octem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4
Podawać na bułkach hamburgerowych z ogórkami i / lub surówką w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn