Slow Cooker Wyciągnął Kanapki Z Indykiem
Slow Cooker wyciągnął kanapki z indykiem jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka octu jabłkowego, koszerna sól i pieprz, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Slow Cooker Pulled Pork Sandwiches, Slow-Cooker Pulled Pork Sandwiches, oraz Slow Cooker Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż cebulę na dnie 6-do 8-quart powolnej kuchenki. Natrzeć uda indyka z chili w proszku, kminkiem, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i umieścić na cebuli. Keczup, cukier i musztardę wymieszać i polać indykiem. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5 do 6 godzin lub na wysokim przez 3 do 4 godzin. Indyk powinien być bardzo delikatny, a mięso odpada z kości.
Ostudzić przez 10 minut. Używając dwóch widelców, rozdrobnij mięso indycze, odrzucając kości. Wymieszać z octem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać na bułkach hamburgerowych z ogórkami i / lub surówką w razie potrzeby.