Slow-Cooker Wild Rice Medley to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 20 minut. Jeśli masz cebulę, marchew, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa z szynki i dzikiego ryżu, Wolnoopadający Kurczak I Dziki Ryż, oraz Zupa z szynki i dzikiego ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W wolnej kuchence wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem orzeszków piniowych, wiśni i pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 5 do 6 godzin lub aż dziki ryż jest miękki i ciecz jest wchłaniany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
3
W międzyczasie, posypać orzeszki piniowe w ungreased ciężkiej patelni. Gotować na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż orzechy zaczną brązowieć, a następnie stale mieszając, aż orzechy będą jasnobrązowe. Odstawić.