Slow-Cooker Turkey & Dressing

Slow-Cooker Turkey & Dressing
Slow-Cooker Turkey & Dressing może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 650 kalorii. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka piersi z indyka, masło, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Slow-Cooker Turkey & Dressing, Kanapki z indykiem i sosem, oraz Dressing Wolnooparkowy.

Instrukcje

1
Płaszcz 4 1/2-quart powolne kuchenka z nieprzywierającym sprayu warzywnym; łyżka w suchej mieszanki farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodaj wodę, masło, cebulę, seler i żurawinę; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Kawałki piersi indyka posypać bazylią, solą i pieprzem i umieścić na mieszance farszu. Gotować na wysokim ustawieniu, pod przykryciem, przez godzinę; zmniejszyć do niskiego ustawienia przez 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Wyjąć indyka, pokroić w plasterki i odstawić. Delikatnie wymieszać farsz i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Farsz przekładamy na talerz i topimy pokrojonym indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn