Slow-Cooker Turkey & Dressing
Slow-Cooker Turkey & Dressing może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 650 kalorii. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka piersi z indyka, masło, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Slow-Cooker Turkey & Dressing, Kanapki z indykiem i sosem, oraz Dressing Wolnooparkowy.
Instrukcje
Płaszcz 4 1/2-quart powolne kuchenka z nieprzywierającym sprayu warzywnym; łyżka w suchej mieszanki farszu.
Dodaj wodę, masło, cebulę, seler i żurawinę; dobrze wymieszaj.
Kawałki piersi indyka posypać bazylią, solą i pieprzem i umieścić na mieszance farszu. Gotować na wysokim ustawieniu, pod przykryciem, przez godzinę; zmniejszyć do niskiego ustawienia przez 5 godzin.
Wyjąć indyka, pokroić w plasterki i odstawić. Delikatnie wymieszać farsz i odstawić na 5 minut.
Farsz przekładamy na talerz i topimy pokrojonym indykiem.