Slow-Cooker Thai Style Żeberka
Slow-Cooker Thai Style żeber może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 72 centów za porcję. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka soli, kremowe masło orzechowe, sos sriracha, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Niewiele osób lubiło to Azjatyckie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Slow-Cooker Thai Style Żeberka, Slow-Cooker Thai Style Żeberka, oraz Slow Cooker BBQ country Style żeberka.
Instrukcje
Spray 6-do 7-quart owalny kształt powolne kuchenka z gotowania sprayu.
Żeberka posypać solą i pieprzem. W małej misce, wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem gałązek kolendry.
Umieść żeberka w wolnej kuchence, sosem łyżeczkowym na każdej warstwie żeber.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawiając 8 godzin lub do miękkości i wieprzowina nie jest już różowy obok kości.
Wyjąć żeberka z wolnej kuchenki; odtłuścić tłuszcz z płynu do gotowania. Odcedzić płyn do gotowania.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Stojak na brojlery natryskowe lub duża patelnia do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Umieść żebra na patelni, nakładając się lekko. Mocno umyć żebra 1 szklanką odcedzonego płynu do gotowania. Broil z żebrami o 5 cali od ciepła 1 do 2 minut lub do szkliwione.
Tymczasem, w rondlu 2-quart, podgrzać pozostałą ciecz do gotowania na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż zgęstnieje.
Żeberka pokroić na kawałki; podawać z sosem.
Dekoruj gałązkami kolendry.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. The Winery of Good Hope Bush Vine Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Winiarnia Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin jest niezwykle wszechstronnym winogronem, zdolnym do wytwarzania doskonałych win w wielu różnych odmianach, od późnych zbiorów po słomkowe wino do klasycznego wytrawnego Chenin, a nawet Méthode Champenoise. Ten przykład to cudownie żywy, intensywny, owocowy i pięknie wyważony wytrawny Chenin Blanc. Aromaty zielonych jabłek i białej brzoskwini zapraszają do soczystego, ale napiętego podniebienia. Głębia owoców jest tym, co wyróżnia to wino. Wykazuje dużą trwałość smaku i świeżości, która utrzymuje się na podniebieniu długo po tym, jak wino zniknie. Bardzo indywidualny charakter tego wina sprawia, że jest idealnym towarzyszem ciepłych letnich dni i długich, spokojnych wieczorów.