Slow-Cooker: Sos Boloński
Wolnoopalacz: Sos boloński to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten sos ma 402 kalorie, 31g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Mieszanka mieszanki mięsno-bochenkowej, marchew, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Sos Boloński, Powolna Kuchenka Sos Boloński, oraz Powolna Kuchenka Sos Boloński.
Instrukcje
W dużej patelni, połączyć cebulę, seler, marchew, i oliwa z oliwek i gotować na średnim ogniu, często mieszając, do miękkości, o 10 protokół.
Dodaj mięso i gotuj, często mieszając, aż straci różowy kolor.
Dodaj mleko. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować, aż mleko odparuje.
Przenieść mieszaninę do powolnej kuchenki 4 - do 6-litrowej. Powrót patelni do ognia i dodać pastę pomidorową; gotować na małym ogniu, aby zmniejszyć jego gorycz, o 5 protokół.
Dodaj pastę pomidorową do kuchenki, wraz z pomidorami, solą i gałką muszkatołową. Gotować na niskim poziomie przez 8 godzin lub na wysokim przez 4 godziny.