Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Slow-Cooker wołowina suwaki z marynowanej papryki spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.45 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 210 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz, płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Suwaki Mostek Wołowy, Slow Cooker faszerowane papryki z wołowiną, oraz Sunday Slow Cooker: mielona wołowina i papryka faszerowana cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pieczeń natrzeć solą i pieprzem. Gotować na gorącym oleju w holenderskim piekarniku lub dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut ze wszystkich stron, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Ułożyć pieczeń, cebulę, a następnie 6 składników w 6-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Przykryć i gotować na wysokiej 6 do 8 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Usunąć pieczeń i warzywa; wyrzucić warzywa. Rozdrobnić mięso.