Slow Cooker Schab z sokiem pomarańczowym

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Slow Cooker Pulled Pork z sokiem pomarańczowym może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten przepis służy 8. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka czosnku, cebula, pieczeń wieprzowa butt, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 92%. Podobne przepisy to Slow-Cooker Orange-BBQ Pulled Pork Sandwiches, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina.
Instrukcje
Włożyć Tyłek wieprzowy do powolnej kuchenki z grubszą stroną skierowaną do góry.
Wlać wodę i sok pomarańczowy do wolnej kuchenki. Doprawić wieprzowinę i płyn solą i pieprzem.
Wymieszać czosnek i musztardę razem w małej misce; rozłożyć na wierzchu wieprzowego Tyłek.
Wieprzowinę posypać cebulą.
Gotować na niskim poziomie, obracając Tyłek kilka razy, aż mięso rozpadnie się łatwo po wyciągnięciu widelcem, 6 do 8 godzin.
Wyjmij wieprzowinę z powolnej kuchenki; pozostaw do siedzenia, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Odetnij i wyrzuć widoczne kawałki tłuszczu. Pozostałą wieprzowinę rozdrobnić na nitki. Powrót rozdrobnioną wieprzowinę do powolnej kuchence; wymieszać.
Porcje wieprzowiny wyjąć z powolnej kuchenki łyżką szczelinową do podania.