Slow Cooker Pulled Pork with Dr Pepper

Slow Cooker Pulled Pork with Dr Pepper
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne Cooker Pulled Pork z Dr Pepper spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 883 kalorie, 62g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, sos barbecue kansas, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Dr. Pepper Pulled Pork, 4-Składnikowa Powolna Kuchenka Dr. Pepper Pulled Pork, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni o grubym dnie na średnim ogniu, brązową wieprzowinę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Przenieść pieczeń do powolnej kuchenki. Zwróć patelnię do pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wlać pieprz Dr na patelnię i rozpalić, używając szpatułki, aby zeskrobać wszystkie kawałki wieprzowiny na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dr PepperDr Pepper
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Niech gotować przez 2 protokół, skrobanie dno od czasu do czasu.
5
Wlać pieprz Dr na mięso w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dr PepperDr Pepper
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Dodaj miód, ocet balsamiczny, sól i pieprz. Dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Po ugotowaniu mięsa przez 7 godzin, odcedzić nadmiar płynu i rozdrobnić mięso na małe kawałki za pomocą dwóch widelców.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Dodać sos barbecue do wieprzowiny i dobrze wymieszać. Przykryć powolną kuchenkę i gotować przez 1 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
9
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku. Bułki z burgerem napełnij wieprzowiną i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn