Slow-Cooker Pikantne Włoskie Końcówki Wołowe
Slow-Cooker pikantna Włoska wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.59 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 587 kalorii, 52g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udać się do sklepu i odebrać sos marinara, makaron muszka, suszone pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Slow-Cooker Pikantne Włoskie Końcówki Wołowe, Pikantna Pieczeń Włoska, oraz Pikantna Włoska Powolna Kuchenka Lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wołowinę i cebulę. Top z oliwkami i pomidorami.
Polać sosem marinara na wierzchu.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Około 25 minut przed podaniem ugotować i odcedzić makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podawać mieszankę wołową na makaronie.