Slow-Cooker Pikantne Nachos Z Kurczaka
Slow-Cooker pikantne nachos z kurczaka może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz meksykański ser, paski z piersi kurczaka, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Slow-Cooker Pikantne Cheeseburger Nachos, Slow-Cooker Southwest Chicken Nachos, oraz Nachos Wołowy Wolnoopalający dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence umieścić ser, salsę, fasolę i kurczaka.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawiając 2 godziny, mieszając raz w połowie gotowania.
Wymieszać ze śmietaną, papryką i cebulą. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 45 minut dłużej lub aż mieszanina będzie gorąca.
Podawać z chipsami tortilla. Polewa może być utrzymywana w cieple na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu mieszać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.