Slow-Cooker Pikantne Cheeseburger Nachos

Slow-Cooker Pikantne Cheeseburger Nachos
Slow-Cooker Spicy Cheeseburger Nachos jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 22. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, mieloną wołowinę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow-Cooker Pikantne Nachos Z Kurczaka, Zupa Cheeseburger Wolnowar, oraz Wolnowarowy Cheeseburger Klopsiki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę i czosnek, często mieszając, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Łyżka do 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
2
Dodać ser i pomidory; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SerSer
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 3 do 4 godzin, mieszając po 2 godzinach.
4
Przed podaniem wymieszaj cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia5
Magazyn