Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta

Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj wołowiny peklowanej z kapustą. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 30g białka, oraz 33g tłuszczu. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz śmietanę, chrzan, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać stout beer można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wołowina peklowana z kapustą, Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, oraz Wołowina peklowana z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warstw ziemniaki, marchew, cebula, seler i tymianek we wkładce 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Umieść mostek na wierzchu warzyw i dodaj piwo i przyprawę do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PiwoPiwo
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć mostek. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż mięso i warzywa będą miękkie, o 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
MięsoMięso
4
Ułóż kapustę na mostku (jest OK, jeśli kuchenka wydaje się zatłoczona), przykryj i gotuj, aż będzie miękka i zwiędła, 45 minut do 1 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
5
Śmietanę, chrzan i musztardę ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Kapustę wyjąć i wrzucić z 1 łyżką masła i pieprzu do smaku w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MasłoMasło
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Usuń mięso i pozwól odpocząć. Odcedzić pozostałe warzywa (rezerwa część bulionu do gotowania służyć na boku, jeśli chcesz) i wrzucić z pietruszką, pozostałe 2 łyżki masła i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
BulionBulion
MięsoMięso
8
Kroimy wołowinę na ziarno i podajemy z warzywami, sosem chrzanowym i bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
WarzywaWarzywa
BulionBulion
ZiarnaZiarna
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia26
Magazyn