Slow Cooker Peach Cobbler
Przepis Slow Cooker Peach Cobbler jest gotowy w około 3 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 71 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka płatków owsianych, proszku do pieczenia, gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przepis ten zachwycił 71 osób. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Peach Cobbler, Slow Cooker Peach Cobbler, oraz Slow Cooker Peach Cobbler dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać cukier, owies, mąkę, proszek do pieczenia, ziele angielskie, gałkę muszkatołową i sól koszerną.
Dodać masło i pracować do suchych składników, aż powstanie krucha konsystencja. Złożyć w plastry brzoskwini.
Masło dno i boki kuchenki 3-quart.
Dodać mieszaninę do powolnej kuchenki i gotować na niskim 3 do 3 1/2 godziny.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry