Slow Cooker London Broil
Slow Cooker London Broil może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 214 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli masz skondensowany krem z zupy grzybowej, skondensowana zupa pomidorowa, stek z flanki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 348 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Slow Cooker London Broil, London Broil, oraz London Broil.
Instrukcje
Umieść mięso na dnie wolnej kuchenki; w razie potrzeby pokrój mięso, aby pasowało!
W średniej misce wymieszać zupę grzybową i pomidorową.
Wlać mieszaninę na wołowinę.
Posypać suchą zupę cebulową wymieszać na wierzchu.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.