Need a dairy free main course? Slow-Cooker: Klasyczny gulasz wołowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, liście tymianku, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Klasyczna zupa wołowo-jęczmienna, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Polać wołowinę w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Wołowina
2
Rozgrzać kilka łyżek oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Brąz mięso, kilka kawałków na raz, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przenieść do powolnej kuchenki o pojemności 4 do 6 litrów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Dodaj cebulę na patelni i gotować na średnim ogniu do miękkości, o 10 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i zalać cebulę; przenieść do kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wlać wino na patelnię i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki; dodać do kuchenki. Wymieszaj ziemniaki, marchew, bulion, sól, tymianek i liść laurowy. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 7 1/2 godziny, lub na wysokim przez 4 godziny.