Slow-Cooker Karmel Jabłko Francuskie Tosty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać powolne kuchenka Karmel Jabłko francuskie tosty spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 574 kalorii, 13g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Żurawina Jabłko Francuskie Tosty, Slow Cooker Zapiekanka Z Tostami Francuskimi, oraz Slow Cooker Bananowy Tost Francuski.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°. na dużym blasze, rozłożyć kostki chleba.
Piec 20 do 30 minut lub do wyschnięcia.
Boki linii 4-do 5-quart powolnej kuchenki z folią, która została złożona na trzecie; spryskać sprayem do gotowania.
W dużej misce, pokonać pozostałe składniki tosty francuskie. Złożyć w kostkach chleba do Płaszcz.
Odstawić 15 minut, składane od czasu do czasu.
W 8-calowej patelni, stopić 2 łyżki masła.
Dodać jabłka; gotować około 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Tymczasem w małej misce wymieszaj pozostałe 6 łyżek masła i pozostałe składniki nadzienia jabłkowo-orzechowego, aż będą kruche.
Połowę mieszanki Chlebowej (około 4 szklanek) łyżka do powolnej kuchenki. Wierzch z połową jabłek.
Posypać połową mieszanki brązowego cukru. Powtórz warstwy.
Przykryć; gotować 2 1/2 do 3 godzin na niskim ogniu lub aż temperatura osiągnie 71° i środek jest ustawiony.
Wyjąć folię przed podaniem, poluzowując krawędzie nożem stołowym.
Posypać cukrem pudrem i podawać z syropem.