Slow Cooker Italian Sausage Subs
Powolne kuchenka włoskie kiełbasy Subs może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 31g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, ser provolone, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 34 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Włoskie Kiełbasy, Powolna Włoska Kiełbasa Lasagna, oraz Slow Cooker Włoski Jęczmień & Kiełbasa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W nonstick patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, aż brązowy.
Miejsce w wolnej kuchence.
Dodać paprykę i cebulę. Top z sosem makaronowym. Przykryć i gotować na niskim 4 do 6 godzin, aż kiełbasa jest w pełni gotowane.
Kiełbasę ułożyć w bułkach; na wierzch polać papryką, cebulą, sosem makaronowym i serem.