Slow-Cooker Hot Reuben Spread
Slow-Cooker Hot Reuben Spread może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 26 porcji z 84 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ser szwajcarski, SOS tysiąca wysp, krakersy precla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pasta Z Reubena Wolno Gotowanego, Powolna Kuchenka Reuben Dip, oraz Kanapki Reuben Wolnowar.
Instrukcje
Spryskać wewnątrz 1-do 2 1/2-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Wszystkie składniki wymieszać z wyjątkiem krakersów; łyżkę do powolnej kuchenki.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 1 godzinę lub aż ser topi. Mieszać aż będzie gładka; przykryć i gotować 1 godzinę dłużej.
Zeskrobać dół strony kuchenki za pomocą gumowej szpatułki, aby zapobiec przypaleniu krawędzi spreadu.
Podawać z chlebem żytnim.
Spread utrzyma się do 2 godzin na niskim poziomie.