Slow-Cooker Hot Fudge Sundae Cake
Slow-Cooker Hot Fudge Sundae Cake może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 380 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Jeśli masz olej roślinny, wanilię, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można go uznać za bardzo przystępny cenowo, kosztujący około 45 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Slow Cooker Hot Fudge Cake, Slow Cooker Hot Fudge Cake, oraz Slow Cooker Hot Fudge Pudding Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskać wewnątrz 2-do 3 1/2-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier granulowany, 2 łyżki kakao, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać z mlekiem, olejem i wanilią, aż będzie gładka. Wymieszać z orzechami.
Ciasto rozprowadzić równomiernie w wolnej kuchence.
Wymieszać brązowy cukier i 1/4 szklanki kakao w małej misce. Mieszaj w gorącej wodzie, aż będzie gładka.
Wlać równomiernie na ciasto w powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu ciepła 2 godzin do 2 godzin 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta.
Odstawić ciasto odkryte 30 do 40 minut, aby ostudzić lekko przed podaniem. Łyżka ciepłego ciasta do dań deserowych. SOS łyżka na wierzchu. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.