Slow Cooker gulasz wołowy od Spice Islands®

Slow Cooker gulasz wołowy od Spice Islands® może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 493 kalorie, 64G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Mieszanka wina, mięso gulasz wołowy, czosnek w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow-Cooker BBQ gulasz wołowy, oraz Gulasz Wołowy (Wolnostojący).
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mąkę, cukier, czosnek w proszku, sól, rozmaryn i pieprz.
Umieść mrożone warzywa na dnie wolnej kuchenki.
Posypać mieszanką mąki / przypraw.
Dodać mięso gulaszowe, wino, liść laurowy i pomidory.
Umieść pokrywkę na wolnej kuchence i gotuj na wysokiej przez 4 do 6 godzin lub na niskiej przez 8 do 10 godzin.
Przed podaniem usunąć liść laurowy.