Slow Cooker Gulasz Wołowy

Slow Cooker Gulasz Wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego z powolnym gotowaniem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, marchewkę, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Gulasz Wołowy Wolnoopalający, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić tapioka, cukier, czosnek w proszku, sól, i sok pomidorowy w blenderze, i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sok PomidorowySok Pomidorowy
TapiokaTapioka
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połącz cebulę, seler, marchew, grzyby i wołowinę w kuchence elektrycznej i dodaj mieszaninę soku. Przykryć i gotować na wysokiej przez 5 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarchewMarchew
SelerSeler
SokSok
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia99
Magazyn