Slow-Cooker Green Chile Pork Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 379 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz mieszankę meksykańskiego sera, olej roślinny, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Green Chile Pork Tacos, Wolno-Cooker Green Chile Pulled Pork Burritos, oraz Slow-Cooker Chile-Tacos Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać pieczeń wieprzową. Gotować 6 do 8 protokół, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wieprzowa
3
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Dodaj wodę do patelni; gotować na średnim ogniu 2 do 3 protokół, skrobanie się rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Polej wieprzowiną. Top wieprzowina z mieszanką przypraw Taco i chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Papryka Chili
Wieprzowina
6
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
7
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki na deskę do krojenia. Wyciągnij wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa, używając 2 widelców. Powrót wieprzowiny do soków w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
8
Umieść ser i salsę w oddzielnych miseczkach. Na półmisku serwowania ułóż kawałki sera, salsy, pomidora, kolendry i limonki. Ciepłe tortille zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Łyżka wieprzowiny na tortille, za pomocą łyżki szczelinowej; top z serem, pomidorem, kolendrą i salsą. Wyciśnij sok z limonki na nadzienia. Fold tortille na pół nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Kolendra
Ser
Pomidor
Zęby Przyrodzenia
Wapno
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Campo Viejo Cava Brut rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.