Slow Cooker Filipińska Wieprzowina Z Czosnkiem Smażony Ryż

Slow Cooker Filipińska Wieprzowina Z Czosnkiem Smażony Ryż
Slow Cooker Filipińska wieprzowina z czosnkiem smażony ryż jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 525 kalorii, 33g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, łopatkę wieprzową, olej z orzeszków ziemnych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Filipino Czosnek Smażony Ryż, Filipino Czosnek Smażony Brązowy Ryż, oraz Sinangag (Filipiński Czosnek Smażony Ryż).

Instrukcje

1
Rezerwa 1/4 szklanki cebuli i drobno mielone. Przechowywać w lodówce do kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2
Umieścić wieprzowinę w powolnej kuchence z pozostałą cebulą, chile, 4 ząbki czosnku, sos sojowy, ocet, brązowy cukier, woda i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Dodać 3/4 łyżeczki czarnego pieprzu i 3/4 łyżeczki soli. Wymieszać, aby połączyć, łyżki trochę płynu na wierzchu mięsa. Przykryć i ustawić na małym ogniu przez 7 godzin, obracając się w połowie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wyjmij wieprzowinę z garnka i z grubsza rozdrobnij na duże kawałki za pomocą dwóch widelców. Odrzuć kości i chrząstki lub zbyt tłuste kawałki. Wróć do powolnej kuchenki zanurzając się w sokach, aby smak się stopił. Gotować jeszcze 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wyjąć 1/2 szklanki mięsa i odstawić do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podczas gotowania mięsa, rozgrzać olej na dużej patelni lub woku na średnim ogniu, aż połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodać ryż, rozkładając go na równą warstwę. Gotować bez ruchu, aż rumiane i tosty pod spodem, o 3 protokół. Dopraw solą, wymieszaj i odwróć, przesuwając ryż po bokach, aby stworzyć studnię w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Dodaj jajko do dobrze i szybko wymieszać do gotowania. Wymieszaj jajko i ryż razem, pozostawiając kolejną otwartą studnię na środku patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj 1/4 szklanki mielonej cebuli i smażyć, aż zacznie mięknąć, o 4 protokół. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10
Dodać czosnek do dobrze i gotować, mieszając, aż aromatyczne, o 30 sekund, dodając więcej oleju w razie potrzeby, aby zapobiec czosnek przed spaleniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
11
Dodaj zarezerwowane 1/2 szklanki mięsa. Rozgrzej przez minutę i wymieszaj wszystko razem, aby równomiernie rozprowadzić składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
12
Odrzuć liście laurowe z wieprzowiny. Ryż miarka do poszczególnych misek i top z wieprzowiny i soków. Lub służyć w stylu rodzinnym, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn