Slow-Cooker Domowej Roboty Fasola

Slow-Cooker Domowej Roboty Fasola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj domowej fasoli po pieczeniu. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Oscar mayer bekon, cebulę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Najlepsza W Historii Pieczona Fasola, Slow Cooker Baked Beans, oraz Wolno gotująca fasola" pieczona" dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wszystkie składniki w wolnej kuchence; dobrze wymieszać. Pokrywa z pokrywką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Gotować na niskim 4 do 6 godzin (lub na wysokim 3 godzin).
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn