Slow-Cooker Chile-Tacos Z Kurczakiem
Slow-Cooker Chile-Chicken Tacos to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 117 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. Jeśli masz zieloną cebulę, chiles, SOS enchilada i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Slow-Cooker Chile-Tacos Z Kurczakiem, Slow-Cooker Green Chile Pork Tacos, oraz Slow Cooker Green Chile Pork Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Udka z kurczaka umieścić w kuchence.
Posypać mieszanką przypraw taco i brązowym cukrem; wrzucić do herbu.
Wymieszać w zielonych chiles, kukurydza i 1/2 szklanki sosu enchilada. Przechowywać w lodówce pozostały sos enchilada.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 7 godzin.
Umieść kurczaka na desce do krojenia; użyj 2 widelców, aby wyciągnąć kurczaka na strzępy. Zwróć kurczaka do kuchenki. Wymieszać z zieloną cebulą. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 15 protokół.
Podgrzać pozostały sos enchilada.
Podawać mieszankę kurczaka w skorupkach taco z sałatą, pomidorami i ciepłym sosem enchilada.