Slow-Cooker Chicago - Style Włoska wołowina i kiełbasa Combo

Slow-Cooker Chicago - Style Włoski wołowina i kiełbasa Combos jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1131 kalorii, 63g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 8,33 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, bochenek chleba, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chicago Italian Beef (Pot Roast Style), Włoskie Hoagies Wołowe W Stylu Chicago, oraz Powolna kuchenka włoska kiełbasa, wołowina i warzywa Ragu.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Umieść kiełbasę na patelni i brązowo ze wszystkich stron.
Przenieś mięso do miski powolnej kuchenki.
Dodaj włoską wołowinę, cebulę, czerwoną paprykę, czosnek, cayenne, paprykę, oregano, płatki chili, liście laurowe, bulion wołowy, czerwone Wino i sos Worcestershire. Wymieszać do połączenia, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 godziny.
Do podania włoską kiełbasę, kopiec włoskiej wołowiny i obfity mżawka jus do chleba i top giardiniera. (Lub, jeśli chcesz być autentyczny, szybko wsadzić chleb w jus przed napełnieniem go.)