Slow-Cooker Barbecue kanapki z wołowiną wtih Coleslaw

Slow-Cooker Barbecue kanapki z wołowiną wtih Coleslaw
Przepis Slow-Cooker Barbecue kanapki z wołowiną wtih Coleslaw może zaspokoić Amerykański głód w około 10 godzin i 15 minut. Ta przystawka ma 357 kalorii, 20g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka soli, wołowina okrągły stek, regularny ryż, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną, Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną, oraz Slow-Cooker Smoky Barbecue Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 3-do 3 1/2-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Pokrój wołowinę na 3-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
4
Wymieszać coleslaw mix, cebula, ryż, sos barbecue i wody w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
CebulaCebula
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Warstwa wołowiny i mieszanki coleslaw w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
6
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin. Aby służyć, napełnij bułki mieszanką wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
RolkaRolka
7
Podawać z pokrojoną czerwoną cebulą i dodatkowym sosem barbecue, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Cebula CzerwonaCebula Czerwona

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Big Smooth Old Vine Zinfandel z oceną 4.2 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Big Smooth Old Vine Zinfandel
Big Smooth Old Vine Zinfandel
Duży gładki Zinfandel otwiera się pękającymi aromatami soczystej czarnej wiśni, jeżyn, fig i framboise. Prażony kokos, Tahitańska wanilia i nuty wędzonego koperku wydobywają się ze szkła w wyniku starzenia się amerykańskiego dębu. Jedwabiście gładka na podniebieniu ze smakami boysenberry, redukcji granatu i czerwonych porzeczek. Na środkowym podniebieniu unoszą się świeże nuty orzecha kokosowego i wanilii, które pozostawiają zrównoważone wykończenie.Połącz to wino z ulubionymi zszywkami do grilla-sugerujemy pikantne żeberka z tyłu dziecka
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Magazyn