Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną

Slow-Cooker Grill kanapki z wołowiną może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, paprykę, pieczeń wołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną, Slow-Cooker Smoky Barbecue Kanapki Z Wołowiną, oraz Wolno gotujące kanapki z grilla z wołowiną i wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Wołowinę pokroić na 4 kawałki.
Umieścić wołowinę w powolnej kuchence 4-do 5-quart.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem bułek; polać wołowiną. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Usuń wołowinę do deski do krojenia.
Pokroić w cienkie plasterki; powrócić do kuchenki.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 20 do 30 minut dłużej lub aż wołowina jest gorąca. Bułki napełnij mieszanką wołową. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego można spróbować to A. Rafanelli Dry Creek Zinfandel. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![A. Rafanelli Dry Creek Zinfandel]()
A. Rafanelli Dry Creek Zinfandel
A. Rafanelli to legendarny winiarz Dry Creek Valley. Ich produkcja jest wysoko rozdzielona między klientów list mailingowych i długoletnich kont restauracyjnych. Kilka przypadków trafia również do dystrybutorów i sprzedawców detalicznych, z których większość ma również długie relacje z winiarnią. Robią Cabernet Sauvignon i Merlot, ale Zinfandel jest ich wizytówką. Ich Zinfandel jest w zasadzie punktem odniesienia dla tej odmiany i umieścił suchy Dreek Zinfandel na mapie.Jest to klasycznie stylizowany, dobrze zbalansowany Zinfandel, który ma doskonałą strukturę i dobrą kwasowość. Unikalne wśród większości Zinfandeli, jest to wino, które jest zbudowane do nienagannej równowagi wieku.