Slow Cooker Banany Foster

Slow Cooker Banany Foster
Slow Cooker Bananas Foster jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kokosa, brązowego cukru, rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 82 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Slow Cooker Banany Foster, Slow Cooker Banany Foster Budyń Chlebowy, oraz Banany Foster (bananas Flambé) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warstwę pokrojonych bananów na dnie wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
W małej miseczce połącz masło, brązowy cukier, rum, wanilię i cynamon; zalej bananami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
BananBanan
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 2 godziny. Top banany z orzechami włoskimi i kokosem podczas ostatnich 30 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
KokosKokos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn