Slow Cooker Bacon-Ranch Beer-Can Turkey
Slow Cooker Bacon-Ranch Beer-Can Turkey może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje 2,01 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 25g białka, oraz 18g tłuszczu. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jasnego piwa, masła, bekonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Podobne przepisy to Slow-Cooker Bacon - Ranch kurczak i makaron, Slow Cooker Serowy Boczek Ranczo Ziemniaki, oraz Slow Cooker Bacon Ranch Chicken Pasta.
Instrukcje
Spryskaj wnętrze dużej wolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Wymieszać masło i 1/2 Ranch dressing wymieszać w misce, aż do całkowitego połączenia.
Ostrożnie poluzuj każdą stronę skóry piersi indyka i rozprowadź mieszankę masło-ranch pod skórą.
Przełożyć indyka, skórkę do góry, do wolnej kuchenki.
Posypać pozostałą 1/2 mieszanki opatrunku ranczo na piersi indyka.
Ułóż paski boczku równomiernie na indyku.
Wlać piwo wokół piersi indyka.
Gotować w wolnej kuchence ustawionej na wysoką przez 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, aż indyk będzie miękki, 6 do 8 godzin.