Sloppy Jose z Chorizo, zwęglone Poblanos i Avocado Crema
Niechlujny Jose z Chorizo, zwęglone Poblanos i Avocado Crema może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1424 kalorii, 63g białka, oraz 107 g tłuszczu. Na 6,34 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, olej canolan, sól i świeżo popękany pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sosy Ziemniaczano-Chorizo Z Avocado Crema, Słodki ziemniak + Chorizo Tacos z Salsanem z czarnej fasoli i pieczonym Poblano Avocado Crema, oraz Kanapki Sloppy José dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić kolendrę, kwaśną śmietanę, awokado, skórkę z limonki i sok w maszynce i uruchomić, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem i rezerwą, przykryć folią prasowaną bezpośrednio na wierzchu, aby nie zarumienić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Do napełniania: rozgrzej patelnię o dużym dnie 12 cali na dużym ogniu, a następnie dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Dodać paprykę poblano, doprawić kminkiem, solą i pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańskie Chorizo Wieprzowe
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
4
Saute aż papryka są lekko miękkie i pęcherze, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
5
Zdjąć z ognia i odstawić.
6
W tej samej patelni, dodać chorizo i gotować na średnim ogniu, zrywając z drewnianą łyżką, jak gotuje. Gotować chorizo aż dobrze rumiane i gotowane przez, 10 do 15 protokół. Jeśli chorizo ma dodatkowy tłuszcz można odsączyć go na papierowym ręcznikiem wyłożonym talerzu, aby usunąć nadmiar tłuszczu, a następnie dodać chorizo z powrotem do patelni wraz z salsą. Jeśli Twoje chorizo nie ma tak dużo tłuszczu, po prostu dodaj salsę i utrzymaj imprezę. Dusić do ogrzania przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Do budowy kanapki: pokroić, masło i tosty każdą z rolek, aż złoty brązowy i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Posypać serem na dnie bułki, a następnie dużą łyżkę gorącego chorizo. Na górze chorizo umieścić kilka poblanos. Górną bułkę posmaruj dużą ilością cremy z awokado i podawaj.